Docenten

Dit deel van de website is alleen toegankelijk is voor docenten met een docentaccount. U krijgt toegang tot dit gedeelte bij het aanvragen van een docentexemplaar. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt u via een e-mail uw docentaccount. 

Als u al in bezit bent van het boek en een docentaccount wilt aanvragen dan kan dit via de contactpagina. Vermeldt daarbij het emailadres van de instelling waar u werkt, de opleiding en het aantal studenten waaraan u les geeft.

Materiaal voor docenten

Op deze website vindt u materiaal om uw onderwijs voor te bereiden. De website bestaat uit drie onderdelen:

 

1. Opdrachten en richtlijnen voor de beoordeling

U vindt hier voorbeelden van opdrachten die u aan uw studenten kunt geven, en richtlijnen voor het beoordelen van deze opdrachten.

 

2. Powerpointpresentaties

 Op deze pagina vindt u de tijdens de video’s weergegeven powerpointpresentaties.

 

3. Voorbeelden

Hier geven we u verschillende voorbeelden van (onderdelen van) scripties of werkstukken. We willen er wel op wijzen dat deze voorbeelden worden aangeboden als ondersteuning van de verschillende stappen van het ontwerpen van een onderzoek. De voorbeelden helpen u om beter inzicht te krijgen in specifieke onderdelen. Beschouw de voorbeelden daarom niet als ‘best practices’.

 

Regelmatig wordt nieuw materiaal aan deze website toegevoegd. Als geregistreerde gebruiker wordt hier hierop via de mail geattendeerd.